Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 4 camere, Inel II

Apartament 4 cam cu terasa -INSTITUTUL DE MARINA

194.500 eur
ID 3060020
Apartamente | 101 m² | 4 camere
Constanta, Constanta / Inel II
Zona Inel II
Număr camere 4
Suprafața utilă 101 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 2010
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 1

Va prezentam spre vanzare un apartament exclusivist, cu terasa mare, mobilat si utilat complet intr-un bloc nou tip vila construit in anul 2009 din BCA cu 3 nivele incojnurat de spatii verzi . Blocul dispune de spati de depozitare, foisor, barbeque si gradina, loc de joaca copii foarte frumos si bine amenajate pentru relaxare si socializare in aer liber. Intrare securizata si monitorizata video, cu scara aerisita, finisata modern, cu parcare exclusiva a blocului .
Imobilul este pozitionat usor accesibil cu multiple facilitati in toate zonele de interes cum ar fii Coplexul comecial Eden, Tomis 3, Mall Vivo si foarte aproape de Casa de Cultura cu scoli si gradinite in vecinatatea blocului.
Apartamentul are o compartimentare excelenta ce satisface fiecare membrul al familiei cu un living generos, cu zona de bucatarie openspace si loc de servit masa si in vecinatatea ei se afla un balcon util, si o terasa mare generoasa acoperita si foarte frumos amenajata unde te poti relaxa pe toata perioada anului. Are 3 dormitoare spatioase si bine pozitionate dintre care unul este matrimonial cu baie proprie plus inca o baie.
Are amenajari interioare cu finisaje de cea mai buna calitate, incalzire in pardoseala, centrala Viessmann an 2021, AC - Daikin 2020, electrocasnice Ariston-Hotpoint, mobila la comanda YUKA, mobilier terasa Kartell.
Amplasarea acestei proprietati intr o zona buna va permite accesul facil catre toate zonele de interes ale orasului.


Id intern: P2249

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici