Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 2 camere, Central

Cabana individuala cu 1226 mp teren zona Fantanele langa Sib

90.000 eur
ID 3350822
Case - Vile | 64 m² | 2 camere
Fantanele, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 64 m²
Suprafață teren 1226 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Utilități Curent,    Apă

Va oferim spre achizitie o proprietate formata dintr-un teren icirc;n suprafata de 1.226 mp si o cabana din lemn amplasata pe el, icirc;n suprafata utila de 64 mp, situata icirc;n satul Fantanele, in imediata apropiere a Sibiului.
Cabana este construita din lemn pe stalpi de beton si este amplasata pe teren astfel icirc;ncacirc;t sa beneficiati de peisajul superb din imprejurimi.
Ea ofera la parter o camera de zi spatioasa cu iesire pe terasa unde este amenajata bucataria, o scara intarioara din lemn care face accesul la etaj unde regasim dormitorul. Cabana este luminata natural si beneficiaza de ferestre din lemn si geam termopan.
Cabana a beneficiat de renovari recente, acoperisul a fost schimbat si extins format din invelitoare metalica, folie anticondens si izolatie termica din vata minerala de 10 centimetri si placat cu lemn, pardoseala de asemenea este izolata cu polistiren de 3 centimetri si podit cu lemn.
Ea este echipata cu aragaz alimentat la butelie pe gaz, convector de caldura alimentat la butelie de gaz, boiler, frigider. Cabana ramane mobilata, in partea de jos este o masa cu scaune iar sus 2 paturi. Separat mai beneficiati de un pachet consistent de unelte pentru gradinarit si echipamente (masina electrica de tuns iarba, motocositoare, etc.).
Terenul este destul de mare pentru a permite o gradina extinsa, cu spatiu pentru flori si plante si pentru a avea zone de relaxare, unde se poate sta la soare sau se poate admira privelistea. Exista, de asemenea, suficient spatiu pentru a parca mai multe masini la intrarea in curte.
Casa este racordata la utilitati precum: curent, apa, restul se afla in fata portii, avand un front stradal de 15 metri.
Valoarea de achizitie este de 90.000 euro negociabil. ID intern: 1616.

Solicită vizionarea proprietății

Cabana individuala cu 1226 mp teren zona Fantanele langa Sib

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Cabana individuala cu 1226 mp teren zona Fantanele langa Sib
Alexandru Luca Consultant imobiliar Atum Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3350822
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici