Vânzare

5+ camere | 360 m²

CASA 5 camere , GORNESTI , 360 mp , teren 3400 mp

Mures / Targu Mures
250.000 €

Rată estimată

5.605 Lei/lună

Avans (15%)

186.375 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 360 m²

An finalizare construcție 2008

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 3500 m²

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 4

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vrei o casa intr-o zona linstita , departe de traficul zgomotos ? BLITZ iti propune o vizita la aceasta casa superba , unde dispui de liniste , verdeata si curte mare. 
 Casa este construita in anul 2008 pe o suprafata de 360 mp, compartimentarea fiind urmatoarea: 
* Subsol-2 garaje, cu acces separat pe o parte si alta a casei . La subsol mai gasim 1 camera tehnica , 1 camera de depozitare , un buncar recent renovat si  inca o incapere recent renovata. Din garaj exista acces pe scarile interioare in casa. 
* Parter- avem parte de un living generos, spatios , cu acces in bucatarie si terasa.  La parter mai avem si o baie , un dressing la intrare si scarile pentru urcarea la etaj.  Din bucatarie si din living se paote iesi pe o terasa foarte spatioasa , superba , amenajata , avand  o suprafata de 50 mp,  pe care te poti relaxa dupa o zi de munca sau de ce nu la o cafea dimineata , pe terasa este prevazuta si o ideea de constructie de piscina. 
* Etaj-  La etaj avem dormitorul matrimonial cu baie proprie , plus inca 3 dormitoare mari, care dispun de spatiu de dressing, la etajmai este inca o baie,  2 balcoane si hol spatios, care ofera acces la toate incaperile . 
Casa dispunde pe langa terasa de 50mp si de un teren foarte generos , gradina cu gazon , gradina cu pomi . 
Casa este izolata, racodata la toate utilitatile, atmosfera de poveste poate fi realizata si cu ajutorul semineului,  iar peisajele din zona casei va duce intr-o lume de poveste, rupta de aglomeratia orasului, toate acestea la o distanta de doar 17 km de orasul Targu Mures.


Va asteptam la vizionare ! 

Cod ofertă / ID BLITZ: P11503
Id intern: P11503

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare