Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa in apropiere de centru 370.000 sau duplex intreg 670...

370.000 eur
ID 3614608
Case - Vile | 225 m² | 5 camere
Craiova, Dolj / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 225 m²
Suprafață teren 395 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă

Prime Imobiliare ADS vă prezintă o fermecătoare proprietate situată într-o locație privilegiată, la doar cateva minute de mers pe jos fata de Spitalul Nr 2, Gradina Botanica, Liceul de Chimie. Construită în anul 2009, această casă impecabilă este un simbol al confortului și rafinamentului.
Cu o suprafață generoasă de 391 de metri pătrați pentru teren și aproximativ 225 de metri pătrați utili, această proprietate ce reprezinta jumatate de duplex, avand curte independenta, separata, oferă spațiu suficient pentru toate nevoile dvs.
La parterul casei, vă întâmpină un hol generos care vă conduce către living, baie, bucătărie și zona de luat masa. Cu un design deschis, bucătăria se conectează armonios cu zona de dining room, oferind un spațiu ideal pentru întâlniri cu familia și prietenii.
La etajul superior, veți găsi trei dormitoare elegante, fiecare cu acces la balconul închis, dotat cu geamuri termopan pentru a vă oferi o priveliște minunată și liniștită. O baie frumos amenajată completează această etaj, oferind confort și intimitate.
Curtea acestei proprietăți este amenajată cu grijă, pavata, oferind un mediu relaxant și plăcut pentru momentele petrecute în aer liber. Aici veți găsi un garaj spațios, perfect pentru a vă proteja mașina, o cameră de zi pentru relaxare, o zonă de grătar pentru serile petrecute cu familia și prietenii, o bucătărie de vară complet echipată, o afumătoare pentru iubitorii de preparate tradiționale, un foișor și o zonă verde îngrijită, ideală pentru momente de relaxare și recreere.
Proprietatea este vândută complet mobilată și utilată, cu mobilier modern de cea mai bună calitate, pregătită să vă întâmpine și să vă ofere confortul dorit. În plus, casa este dotată cu un pod mansardabil înalt, oferind potențial suplimentar pentru extinderea spațiului locuibil în viitor.

Această casă reprezintă o oportunitate unică de a vă crea un cămin confortabil și elegant într-o locație privilegiată, oferind totodată acces facil către toate facilitățile și atracțiile din zona centrală a orașului. Proprietatea se poate vinde singura dar exista si posibilitatea cumpararii alaturi de casa vecina la pretul total de 650.000 euro, pentru cei interesati pentru clinica, after school sau alte activitati.

Solicită vizionarea proprietății

Casa in apropiere de centru 370.000 sau duplex intreg 670...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • RATC Făgăraș 206 metri
  • RATC Făgăraș 254 metri
  • RATC Liceul Pedagogic 309 metri
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • RATC Școala Decebal 496 metri
  • RATC Școala Decebal 511 metri
  • RATC Spitalul nr. 2 640 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Craiova Triaj 1.5 kilometri
  • Craiova 2.1 kilometri
  • Gara Cernele 4.0 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa in apropiere de centru 370.000 sau duplex intreg 670...
MIRCEA TOADER Consultant imobiliar PRIME IMOBILIARE ADS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3614608
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici