Vânzare

2 camere | 70 m²

Casa individuala, 5500 mp teren, zona Vintu de Jos, Inuri

Alba / Vintu De Jos

65.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 70 m²

Suprafață teren 5500 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz vă propune spre achiziție o casă individuală deosebită situată în comuna Vintu de Jos, în zona Inuri. Această proprietate oferă un cadru pitoresc și liniștit, cu o suprafață generoasă de teren, 5500 de metri pătrați.
Casa dispune de 2 camere spațioase, oferind suficient spațiu pentru întreaga familie sau pentru a servi ca o reședință de vacanță relaxantă.
Proprietatea este conectată la utilitățile de bază, inclusiv curent electric și apă curentă, asigurând astfel confortul și comoditatea zilnică
Cei 5500 de metri pătrați de teren oferă oportunități nenumărate pentru amenajarea unei grădini frumoase, a unei livezi sau chiar pentru dezvoltarea altor proiecte.
Situată în comuna Vintu de Jos, în zona Inuri, această proprietate oferă o atmosferă rurală autentică și liniștită, ideală pentru cei care caută să scape de agitația orașului.
Potențial de personalizare: Având în vedere teritoriul generos, există oportunitatea de a personaliza proprietatea conform preferințelor individuale, fie că este vorba despre extinderea casei sau crearea unor zone de agrement în aer liber.
Această casă individuală reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută să își găsească un cămin confortabil și liniștit în mijlocul naturii. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la Blitz.
Cod ofertă / ID BLITZ: P102393
Id intern: P102393

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare