Vânzare

4 camere | 100 m²

Casa perfecta pentru tine.Duplex cu 4 camere, 100 mp utili,

Timis / Urseni
156.990 €

Rată estimată

3.520 Lei/lună

Avans (15%)

117.036 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 100 m²

An finalizare construcție 2024

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 333 m²

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă oferim spre vânzare un duplex primitor, ideal pentru o familie care își dorește confort și spațiu generos. Acesta se întinde pe o suprafață utilă de 100 mp și are un teren aferent de 333 mp, fiind construit în regim P+1E. 
Compartimentarea este gandita astfel, la parter avem un hol primitor, o baie modernă, living generos cu bucătărie open space. La etaj sunt 3 dormitoare spațioase, o baie elegantă, balcon însorit. Detalii tehnice 
- Camera tehnică de 4 mp
- Construcție din cărămidă Porotherm de 25 cm. Izolație termică de 10 cm.  Fundatie solidă din beton. Planșeu de beton dublu. Hidroizolație cu vată bazaltică de 15 cm + extrudat de 3 cm, cu garanție de 15 ani. Tâmplărie ferestre PVC termopan.
Duplexul detine dotări premium: incălzire în pardoseală, finisaje de lux importate din Italia, parchet SPC de calitate, mobilier făcut la comandă din MDF Smart Touch, uși interioare din lemn de tei, ectrocasnice premium. Exterioriorul este  amenajat cu terasă acoperită, pavaj în curte și trotuar în fața casei, curte amenajată cu gazon, pomi tuia și sistem de irigație. Acesta se preda complet utilat și mobilat, pregătit să devină căminul dumneavoastră. Vă invităm să descoperiți confortul și eleganța acestei locuințe. Pentru mai multe detalii și vizionări, vă rugăm să ne contactați!
Cod ofertă / ID BLITZ: P127339
Id intern: P127339

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare