Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

De vanzare Casă individuala 5 camere, 537mp teren, Crevedia

159.850 eur
ID 3639289
Case - Vile | 169 m² | 5 camere
Crevedia, Dambovita / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 169 m²
Suprafață teren 537 m²
An finalizare construcție 2014
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire,    Climă

Fiecare dintre noi am visat sau visam inca la casa ideala pentru familia noastra.

Va propun cu toata responsabilitatea sa analizati oportunitatea de a avea aceasta casa pe care am luat-o cu mare drag in portofoliul meu si care poate sa intruneasca conditiile Dvs pentru casa visurilor, daca doriti sa traiti intr-o oaza de liniste si confort, bucurandu-va de un spatiu generos si de intimidate.

Este vorba despre o casa individuala P+M, finalizata in anul 2014, cu 5 camere si o suprafata utila de 169,28mp, pe un teren 537mp, foarte bine intretinuta si cu drag ingrijita, gata de mutare. 

Casa se afla in Crevedia, la doar aprox 20 km de Bucuresti, imediat dupa Mogosoaia si Buftea, dar si la doar 8 Km de Corbeanca, intr-o zona foarte frumos dezvoltata si cu acces usor si rapid, din si spre drumurile nationale.

Situată pe o stradă linistita in interiorul unei salbe de lacuri, această proprietate cu adevărat specială vă așteaptă să vă începeți următoarea aventură familială. De dimineata pana seara, de luni pana duminica, va veti bucura de trilul pasarilor, fara zgomotul utilajelor de costructie, fiind vorba de o strada "matura" cu case individuale, finalizate si locuite de cativa ani buni.

Compartimentarea ideala, orientarea spre Sud, camerele generoase si inundate de multa lumina naturala pe tot parcursul zilei, curtea libera de 440mp, ingrijita, cu vegetatie matura, dar si dispunerea camerelor pe fiecare nivel in parte sunt alte atuuri ale acestei case minunate, pe langa locatie si apropierea de spatii comerciale necesare pentru aprovizionarile zilnice.

Dispunerea camerelor pe nivel:
Parter : un hol generos, un dormitor, 13.12mp, o baie mare cu cada, 7.65mp si un livingul generos cu bucatarie deschisa, 38mp.
Etaj : hol generos, celelalte trei dormitoare, de 13.44mp, 13.13mp si 20.26mp, dintre care unul matrimonial cu baie proprie de 7.45mp, cu cada, al 3-lea grup sanitar, de 4.73mp, prevazut cu wc, bideu, si chiuveta, dar cu spatiu suficient si pentru dus si o terasa generoasa de aproape11 m.

Privind spre exterior, veți fi încântați de curtea plină de vegetație matură, care vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de natura înconjurătoare. Este locul ideal pentru petrecerea timpului cu cei dragi sau pentru momente de relaxare și reflecție.

Indiferent de preferințele dvs. în materie de activități de petrecere a timpului liber, zona Crevedia si imprejurimile oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile. Fiind înconjurata de atât de multă frumusețe naturală și de locuri istorice fascinante, veți avea mereu ceva interesant de explorat în această zona : Domeniul Stirbey si Palatul Mogosoaia, cu minunatele lor gradini si constructii istorice fascinante

În concluzie, această casă reprezintă casa visurilor pentru o familie care caută mai mult decât un loc de locuit - caută un cămin în care să creeze amintiri de neuitat și să se bucure de o viață plină de pace și fericire. Nu ratați șansa de a face această proprietate minunată casa, pentru viitorul linistit al familiei dvs.!

Casa dispune de toate utilitatile, centrala termica pe gaz(revizie facuta in decembrie 2023), apa din sursa proprie( put cu sistem hidrofor) si fosa septica de 16mc. In Crevedia se lucreaza la reteaua de apa si canal, asta inseamna ca, daca veti dori, va veti putea racorda la reteaua de apa si canal, gratuit, intr-un viitor foarte apropiat.

Va stau cu drag la dispozitie, gata sa va ofer toate informatiile dorite si sa programam vizionarea.

Solicită vizionarea proprietății

De vanzare Casă individuala 5 camere, 537mp teren, Crevedia

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
De vanzare Casă individuala 5 camere, 537mp teren, Crevedia
Luminita Mitica Consultant imobiliar RE/MAX Properties
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3639289
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici