Vânzare

Teren intravilan de in Avrig zona Valea Avrigului

Sibiu / Avrig
19.000 €

Rată estimată

426 Lei/lună

Avans (15%)

14.165 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 500 m²

Nu include TVA Nu

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 22 m

Tip teren Construibil

Utilități Curent

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Teren de vanzare in localitatea Avrig zona Valea Avrigului, situat pe platoul central, in suprafata de 500 mp cu o forma geometrica patrata si o deschidere stradala de 22 m.
Accesul catre proprietate se face in conditii decente pe un drum pietruit si bine intretinut, calea de acces permite accesul facil catre si dinspre proprietate.
Curentul electric este la maxim 20 m fata de teren, facilitacirc;nd astfel conectarea si alimentarea cladirilor si echipamentelor necesare pentru activitatea turistica sau rezidentiala. Icirc;n ceea ce priveste aprovizionarea cu apa, terenul ofera posibilitatea amenajarii unei facirc;ntacirc;ni cu o adancime de 5-7m, asiguracirc;nd astfel resursa de apa necesara. Pentru sistemul de canalizare, se recomanda amplasarea unei fose septice, astfel icirc;ncacirc;t sa se asigure gestionarea adecvata a deseurilor.
Datorita pozitiei, terenul este ideal pentru o investitie in domeniul turismului sau construirea unei cabane personale fiind un cadru natural si linistit cu priveliste impresionanta catre Fagaras.
Valoarea terenului este de 19000 negociabil. ID intern: 2368.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andrei Cernomoret

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare