Vânzare

5 camere | 200 m²

Vila deosebita finisaje premium Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Petresti

320.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 200 m²

Suprafață teren 571 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Preț negociabil Da

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Propunem spre vanzare o proprietate deosebita, atat din punct de vedere al amplasamentului cat si din punct de vedere al calitatii constructiei, in Corbeanca. Constructia, finalizata in anul 2024, cu structura pe cadre de beton si caramida, acoperis tabla, cu regim de inaltime  P+1+pod, dispune de o suprafata totala: 250mp, suprafata utila: 200mp, amprenta sol: 128mp, dubla desch. sosea 20m/30m, amplasata pe un teren de 571mp.

Compartimentarea proprietatii este eficienta si versatila:
- pe zona de parter regasim un spatiu open space generos ce cuprinde living cu zona de dining si bucatarie cu acces pe terasa acoperita cu pergola retractabila, baie, camera tehnica, dormitor/birou. 
- la etaj regasim hol, zona matrimoniala generoasa dotata cu baie proprie, dressing si acces pe balcon, baie cu acces din hol, 2 dormitoare, unul din ele cu acces pe balcon,acces in spatiul de depozitare din pod prin chepeng,iar  casa scarii este amenajata cu spatii vitrate generoase ce permit intrarea luminii naturale.

Proprietatea este racordata la electricitate, gaze, statie de epurare cu fosa septica, apa- put 35m adancime si este dotata cu: izolare termica cu vata bazaltica 10cm,  centrala termica pe gaz Viessmann si boiler, incalzire in pardoseala, tamplarie Pvc Salamander tripan cu plase pentru tantari, termostat pe fiecare camera, usa intrare metal, usi interior filomuro, gresie rectificata, parchet 12mm, scara interioara placata in lemn de frasin, masa salon lemn masiv, sistem video de supraveghere, beci, casuta de gradina, electrocasnice noi( plita Whirpool, frigider si masina de spalat vase Beko, masina de spalat rufe cu uscator, 2 tv Qled), gradina cu pomi fructiferi si loc de parcare amenajat.

Amplasamentul proprietatii ofera acces rapid si facil catre toate zonele de interes precum iesire rapida catre DN1, catre centrele comerciale, farmacii, centre medicale, institutii de invatamant.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tatiana Nastase

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare