Vânzare

5+ camere | 400 m²

Casa cu o priveliste de vis, in inima naturii, com.Tarcau

Neamt / Piatra Neamt

170.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 400 m²

Suprafață teren 1250 m²

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

CASĂ CU O PRIVELIȘTE DE VIS, ÎN INIMA NATURII, ÎNTR-O ZONĂ FEERICĂ, CE POATE FI INCLUSĂ ÎN CIRCUITUL ECOTURISTIC, 170.000 EURO

Pentru cei pasionați de natură, liniște și un stil de viață sănătos, FORTUNA IMOBILIARE vă prezintă această vilă superbă, situată în com. Tarcău, jud. Neamț, verdeață și frumusețe la poalele munților Tarcău.
Proprietatea este compusă din suprafața de 1.250 mp teren intravilan (front stradal 22 ml) pe care este edificată casa cu regim de înălțime P+E+M,cu suprafața desfășurată de 400 mp, construită pe structura solida din lemn pe fundații din beton, cu termosistem dublu integral, acoperită cu tablă tip Lindab, prevăzută cu termopane,centrală termică BOSCH și șemineu mare cu grătar, pe lemne.
Casa este compartimentata astfel:
Parter: terasă mare, 2 holuri, 2 grupuri sanitare, living spațios cu șemineu mare (ce poate fi utilizat ca un spațiu de zi, cât și pentru primirea celor dragi), bucătărie mare, cămară, cameră tehnică ( cu dublu acces, din interior și din exterior, pentru aprovizionare ).
Etaj : hol mare tip living, grup sanitar, 4 dormitoare prevăzute fiecare cu câte un dressing și câte o baie mare.
Mansardă : cameră de zi, 2 dormitoare, baie, dressing.
Proprietatea deține mai multe anexe gospodărești : bucătărie de iarnă/vară prevăzută cu sobă de teracotă, garaj și magazie de lemne. 
Terenul este drept, împrejmuit cu gard solid pe structură metalică, iar curtea este foarte frumos amenajată, cu alei betonate, leagăn rustic, plante ornamentale, tuia și o multitudine de flori. 
Proprietatea este conectată la curent, are sursă alternativă de apă prin captare de izvor.Încălzirea se face prin intermediul unei centrale termice pe lemne, conectată prin instalația termică pe cupru la calorifere. Beneficiază de  sistem de supraveghere video și alarmă antiefracție.
Preț: 170.000 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestei oferte, furnizarea unor informații suplimentare referitoare la situația juridică / identificarea imobilului și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului fortunaimobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare