Vânzare

1650 m²

Imobil NOU, in inima muntilor, 24 apartamente

Brasov / Predeal

1.500.000 €

Specificații

Suprafața utilă 1650 m²

An finalizare construcție 2018

Stadiu construcție Finalizat

Număr încăperi 36

Nu include TVA Da

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

   Oportunitate Investitionala Unica in Inima Muntilor ndash; Imobil Nou cu 24 de Apartamente!

REGIS Imobiliare va prezinta un imobil exceptional, situat intr-un cadru natural deosebit, pe Valea Rasnoavei, Predeal. Acest imobil nou, intabulat si modern, dispune de demisol si 4 etaje, oferind 24 de apartamente spatioase cu 2 si 3 camere, perfect compartimentate.

Dezvoltat de un constructor cu mare experienta pe piata imobiliara rezidentiala, acest proiect a fost realizat cu atentie la detalii, beneficiind de o panorama fantastica si un amplasament ideal pentru cei care cauta linistea si frumusetea naturii. Imobilul se afla la doar 200 de metri de soseaua principala, oferind acces facil, dar fiind in acelasi timp suficient de retras pentru a va bucura de intimitate si de sunetul relaxant al naturii.

Cladirea este finisata exterior, cu fatade moderne si tamplarie de calitate. Interiorul este compartimentat in cate 4 apartamente pe fiecare etaj, cu casa scarii finalizata, inclusiv balustrade din inox si granit. Apartamentele sunt deja dotate cu bai finisate si centrale termice, iar instalatiile sanitare si electrice sunt finalizate.

Apartamentele se predau in stadiul actual, oferindu-va oportunitatea de a personaliza finisajele dupa propriul gust. Mai sunt necesare montajul gresiei, parchetului si al usilor interioare.

Aceasta este o oportunitate rara de a investi intr-o proprietate situata intr-o locatie de vis, cu potential deosebit pentru dezvoltare si locuire.

   Contactati-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Iuliana Marin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare