Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nord-Vest

Proprietate de excepție cu casă spațioasă, piscină și

299.000 eur
ID 3651316
Case - Vile | 300 m² | 5+ camere
Satu Mare, Satu-Mare / Nord-Vest
Zona Nord-Vest
Număr camere 5+
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 2000 m²
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 3

Vă oferim o oportunitate unică de a achiziționa o proprietate impresionantă, situată pe un teren de 2000 mp și cu o casă generoasă de 300 mp utili. Această proprietate deosebită este cu adevărat o oază de confort și relaxare, cu numeroase facilități pentru întreaga familie.

Exteriorul casei este un adevărat paradis, cu o piscină în curtea din spate, perfectă pentru a vă răcori în zilele calde de vară. De asemenea, găsiți un foisor amenajat pentru a lua mese în aer liber și un teren plat ce poate fi transformat în teren de fotbal, oferind oportunități nesfârșite pentru distracție și activități în aer liber. O livadă cu pomi fructiferi completează peisajul, oferindu-vă un colț de natură în propria curte.

Casa este compartimentată în mod inteligent, oferind funcționalitate și confort în fiecare colțișor. La demisol, aveți acces la o pivniță spațioasă și un garaj generos, asigurându-vă spațiu de depozitare și loc pentru mașină.

Parterul casei este compus dintr-un hol de intrare, o bucătărie open space cu living, o baie cu cabina de duș, un spațiu de depozitare și o terasă închisă de 33 mp, unde puteți petrece momente relaxante cu familie și prietenii.

La etaj, veți găsi un hol spațios, din care puteți accesa cele 4 dormitoare decomandate, inclusiv unul cu dressing. Baia spațioasă este dotată cu cadă cu hidromasaj pentru momente de relaxare totală. Un balcon cu vedere spre strada principală completează etajul.

Mansarda a fost amenajată cu atenție la detalii, găzduind un spațiu de fitness și o masă de biliard, perfecte pentru petrecerea timpului liber într-un mod activ și distractiv.

Această proprietate este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru siguranță și eficiență energetică: două camere de supraveghere, sistem de alarmă și panouri fotovoltaice pe acoperișul casei.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți toate beneficiile acestei proprietăți extraordinare. Alegeți confortul și rafinamentul pentru viitorul cămin al familiei dumneavoastră!
Cod ofertă / ID BLITZ: P92111
Id intern: P92111

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate de excepție cu casă spațioasă, piscină și

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate de excepție cu casă spațioasă, piscină și
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3651316
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici