Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Vila Pipera I Erou Iancu Nicolae

899.000 eur
ID 3665722
Case - Vile | 522 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 522 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Comision cumpărător 3%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Nu include TVA
 Subsol

REV2003179 SVN Residentialist Floreasca are placerea sa va prezinte acest imobil situat in zona Erou Iancu Nicolae. Aceasta vila emana un farmec aparte, fiind o alegere desavГўrsita pentru cei care cauta confortul Г®ntr-un cadru privat.

Vila, cu o compartimentare deschisa, va Г®ntГўmpina spatii bine gГўndite dupa cum urmeaza:

Subsolul impresioneaza prin cele 104 mp, incluzГўnd o sala de hidromasaj si dus (48 mp utili), spatii de depozitare generoase si un garaj spatios de 56,30 mp.

Parterul este un loc de socializare si relaxare cu un living generos, bucatarie, birou, camera, 2 bai, vestibul si un SPA cu o suprafata totala de 156 mp.

La Etajul 1, va Г®ntГўmpina 3 dormitoare spatioase, fiecare dotat cu dressing si baie proprie, alaturi de un living/camera de relaxare/cinema, totalizГўnd 159 mp.

Mansarda este compartimentata dupa cum urmeaza: o camera, birou, baie, dressing, living si camera de relaxare/activitati, totul Г®ntr-o suprafata utila de 159 mp.

Aceasta proprietate cuprinde si un garaj inclus si posibilitatea de parcare Г®n curte pentru Г®nca 2 masini, vila se afla pe un teren generos de 1000 mp. Totodata detine sistem de alarma si video-interfon, oferindu-va un nivel ridicat de securitate.

Certificatul energetic va fi pus la dispozitie la momentul vГўnzarii.

Pentru mai multe informatii si vizionari, nu ezitati saВ maВ contactati! Cartierul Pipera: confort И™i facilitДѓИ›i sporite

Cartierul Pipera se situeazДѓ Г®n extrema nord-esticДѓ a municipiului BucureИ™ti, fДѓcГўnd parte din administraИ›ia oraИ™ului Voluntari. OraИ™ul Voluntari face parte dintre cele mai exclusiviste zone din Г®mprejurimile BucureИ™tiului.

DistanИ›a cДѓtre centrul capitalei este de aproximativ 7-8 km, aspect ce faciliteazДѓ accesul rapid cДѓtre punctele de interes Г®n timp ce zona rezidenИ›ialДѓ rДѓmГўne una feritДѓ de aglomeraИ›ia И™i poluarea urbanДѓ.

Dezvoltatorii imobiliari investesc Г®n cartierul Pipera deoarece reprezintДѓ un spaИ›iu de locuit ideal pentru oamenii de business, aici regДѓsindu-se multiple spaИ›ii pentru birouri.

Cei care iau decizia de a realiza o achiziИ›ie imobiliarДѓ Г®n aceastДѓ zonДѓ, se bucurДѓ de confort sporit И™i condiИ›ii excelente Г®n desfДѓИ™urarea activitДѓИ›ilor uzuale. De asemenea, facilitДѓИ›ile sunt Г®n pachet complet, Г®n conformitate cu aИ™teptДѓrile clienИ›ilor:

в—Џ complex comercial Pipera Plaza cu peste 11 restaurante pentru toate gusturile, magazine mass-market, supermarket-uri, beauty shops, shop-uri de amenajДѓri interioare;
в—Џ showroom-uri multiple: Lamborghini, Mercedes-Benz, Porche Pipera, Honda, Toyota;
в—Џ centrul comercial Promenada Mall la 10 minute distanИ›Дѓ;
в—Џ agenИ›ii bancare, farmacii, cabinete И™i clinici private, sДѓli de fitness;
в—Џ И™coli, grДѓdiniИ›e И™i spaИ›ii de recreere Г®n naturДѓ (Balta Pipera, PДѓdurea BДѓneasa, GrДѓdina ZoologicДѓ BucureИ™ti);
● accesibilitate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și Aeroportul „București Băneasa”.

Solicită vizionarea proprietății

Vila Pipera I Erou Iancu Nicolae

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
05 Iunie
Joi
06 Iunie
Vineri
07 Iunie
Sâmbătă
08 Iunie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila Pipera I Erou Iancu Nicolae
Raluca Dobrisan Consultant imobiliar SVN RESIDENTIALIST VICTORIEI
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3665722
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici